Rátkai Tímea a Facebook-on

Az ingyenes esküvőszervező app innen tölthető le:  Google Play

Mobil applikáció

Töltsd le ingyenes mobil alkalmazásunkat, mely számtalan segítséget nyújt az esküvőt megelőző hónapok során.

  • Alkalmazásunk segítségével vezetheted vendéglistádat: Miután felvitted az összes meghívott nevét, korát, már csak jelölni kell a visszajelzéseket. Az applikáció összesíti, hány vendég lesz jelen az esküvődön, közülük hány gyerek, így azonnal kalkulálhatsz az éttermi gyerekkedvezménnyel is!
  • Az applikációban nyilvántarthatod azokat az esküvői szolgáltatókat, akiket megbíztál valamilyen feladattal. Egy helyen megtalálod majd az elérhetőségeiket, jelez a program ha valamilyen feladatra még nem találtad meg a megfelelő embert, illetve, ha szeretnéd a vállalási áraikat rögzítve összesíti neked az esküvői költségvetést is.
  • Programunkban előre rögzítettünk egy feladatlistát határidőkkel. Jelölni tudod mi az, amit már elvégeztél, és jelezni fog a telefonod, ha van olyan teendőd, ami még hátravan és sürget az idő hogy elvégezd.
  • Ahogy letöltötted applikációnkat és megadtad esküvőd adatait elkezdődik a visszaszámlálás: mostantól látni fogod, hány nap, hány óra, hány perc választ el a nagy pillanattól...

...és esküvőd után örök emlékül esküvői képetek alatt bármikor megnézheted, hány nap telt el eddig a hátralévő holtomiglan-holtodiglanból!

Esküvőszervező AppEsküvőszervező AppEsküvőszervező AppEsküvőszervező AppEsküvőszervező App